مریم جلالی
دکترای تخصصی زبان و ادبیات فارسی، تخصص در ادبیات کودک و نوجوان. دانش آموختۀ دانشگاه فردوسی مشهد، عضو هیئت علمی و مدیرگروه ادبیات کودک و نوجوان دانشگاه شهید بهشتی تهران، عضو شورای کتاب کودک و انجمن نویسندگان کودک و نوجوان، پژوهشگر و نویسنده حوزه کودک و نوجوان.
کتابهای متعددی از او در حوزه ادبیات کودک و نوجوان – چه آثار پژوهشی و نظری و چه آثار خلاقه ادبی شامل داستان و شعر- منتشر شده است.
از جمله میتوان به کتابهای «ادبيات تطبيقي كودكان»، «شاخص هاي اقتباس در ادبيات كودك و نوجوان»، «پديدآورندگان ادبيات كودك از غرب تا شرق»، «داستان شاهنامه: رستم پهلوان و فيل بزرگ» و «كفش عروسكم» اشاره کرد.
شاهین کربلایی طاهر
متولد 1351 تهران و دانشآموخته کارگردانی سینما و تولید فیلم از دانشگاه یورک کانادا است. او همچنین دوره تدوین تصویر و طراحی صدا برای فیلم، تئاتر و اپرا را در شرایدن کالج کانادا گذرانده است. کربلایی طاهر عضو آکادمی سینما و تلویزیون کانادا و همچنین عضو خانه سینمای ایران بوده و داوری جشنواره بین المللی فیلم فرست تیک (کانادا) را بر عهده داشته است. او نویسندگی و کارگردانی یازده نمایش و چهارده فیلم کوتاه را در ایران و کانادا انجام داده و فیلم بلند سینمایی «برهنه تا شب» را در کارنامه دارد که به عنوان نامزد بهترین فیلم داستانی از جشنواره بین المللی فلستاف (انگلستان) انتخاب شد. از کربلایی طاهر در حوزه ادبیات داستان، تاکنون رمانهای «ستاره رفتنی است، آسمان را دریاب»(انتشارات نگاه)، تارچُفسکی(انتشارات مروارید)، Aquarium (آمازون) و مجموعه داستان زندگی سگی یک مرد دقیق (انتشارات شورآفرین) منتشر شده است. او همچنین تالیف کتابهای «سینمای اعتراض، فیلمساز معترض» و «سینمای آخرالزمانی» و نیز ترجمه آثاری چون: گفتگو با سم پکینپا (انتشارات ققنوس) هیچکاک به روایت هیچکاک (انتشارات ققنوس)، سینمای ملودرام (انتشارات شورآفرین) ارنست همینگوی؛ آخرین مصاحبه (انتشارات آفتابکاران) و … را در کارنامه دارد. کربلایی طاهر در حال حاضر مشغول کار بر روی پروژۀ پژوهشی ارتباط بین سینما، جامعه و فلسفه در دانشگاه هنرهای زیبای هامبورگ است.
سیدعلی کاشفی خوانساری
نویسنده، شاعر، روزنامهنگار و فعال و پژوهشگر حوزه ادبیات کودک و نوجوان ؛ سردبیری فصلنامه نقد کتاب کودک و نوجوان و ماهنامه سروش نوجوان از جمله فعالیتهای او در حوزه ادبیات کودک و نوجوان است.
حمیدرضا شاه آبادی
داستاننویس، نمایشنامهنویس و پژوهشگر تاریخ. وی از نویسندگان و فعالان حوزه ادبیات نوجوان و بزرگسال بوده و برخی رمان های نوجوان او جوایز متعددی را کسب کرده اند. او همچنین مدیریت انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را در کارنامه دارد.
مصطفی علیزاده متولد 1359،تهران
داستان نویس، منتقد ادبی، مدرس و پژوهشگر ادبیات و دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد ادبیات کودک و نوجوان(دانشگاه شهید بهشتی تهران) است. موضوع پایان نامه او «ظرفیت های عجایب نامه های ایرانی در خلق و پردازش رمان های ژانر وحشت نوجوان» است. وی موسس و سردبیر سابق نشریه اینترنتی کافه داستان است. از او مقالات و کتابهایی در حوزه ادبیات و داستان منتشر شده است؛ مجموعه داستان های کرگدن آهنی(نشر مروارید)، خوابهای مشکوک(نشر بان) و کتاب درسهايي از مثنوي از آثار او هستند. علیزاده سالها در حوزه ادبیات کهن، با تمرکز بر هزارویک شب و عجایب نامه ها پژوهش و تدریس داشته است.
بهزاد موسوی زادگان متولد ۱۳۴۵، آبادان
وی کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی دارد و موضوع پایان نامه او «رابطه اسم و معنا در مثنوی معنوی» بوده است. وی که علاقمند و پژوهشگر حوزه عرفان و تصوف است، سالها در حوزه شرح و تفسیر عرفانی مثنوی در جلسات و محافل مثنوی خوانی فعال بوده است. وی هم اکنون به تحصیل در مقطع دکترای رشته زبان و ادبیات فارسی اشتغال دارد.
رامبد خانلری
داستان نویس و مدرس داستان نویسی، فارغ التحصیل مهندسی شیمی. رامبد خانلری نویسنده کتاب های پرمخاطبی همچون سرطان جن، آقای هاویشام، سرمه سرا و هنر چاق بودن است. خانلری جوایز ادبی را در کارنامه داشته و داور جوایز داستان نویسی متعدد بوده است.
عليرضا محمودي ايرانمهر
عليرضا محمودي ايرانمهر، متولد 1353 مشهد. نويسنده ، منتقد ادبي، مدرس ادبیات داستانی و فيلمنامه نويس. وي سابقه تدريس داستاننويسی خلاق، ادبيات نمايشي و حوزههای نقد مدرن و روايت شناسي در مراكز دانشگاهي و آموزشي ايران از جمله دانشگاه تهران، کانون ادبیات ایران، مدرسه اسلامی هنر، مجموعه فرهنگی سینما ایران، موسسه بهاران دارد. او مقالات پرشماري را در زمينه داستان و نقد و پژوهش ادبي در نشريات و سايت ها منتشر کرده و کسب جوايز مسابقات داستان نويسي و همچنين داوري جوايز متعدد داستاني را در کارنامه دارد. از ايرانمهر تاکنون کتاب هاي «بريم خوشگذروني»(1384)، «سفر باگردباد»(1385)، «ابر صورتي»(1388)، «دلخون»(1388)، «کشف لحظه»(1390)، «فریدون پسر فرانک»(1392)، «بارون ساز»(1396) و «اسم تمام مردان تهرون علیرضا ست»(1399) منتشر شده است و برخي از داستانهاي او به ويژه «ابر صورتي» به زبان هاي مختلف ترجمه و منتشر شده است. همچنين چندين فيلم بر اساس فيلمنامه هاي او ساخته شده است.
مرتضی تقدسی متولد سال 1359
مرتضی تقدسی ، منتقد سینمایی و دانش آموخته کارگردانی در مقطع کارشناسی است. وی دوره ها و کارگاه های متعددی را در حوزه نقد و تحلیل فیلم نزد اساتید این رشته گذرانده است و دبیری بخش سینما و ادبیات نشریه کافه داستان و همچنین برگزاری دوره های نقد و بررسی رمان و داستان و ادبیات غیر داستانی را در کارنامه دارد.
علیرضا وحیدزاده
علیرضا وحیدزاده، مترجم، منتقد ادبی و پژوهشگر حوزه های ادبیات انگلیسی و تطبیقی و دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد ادبیات انگلیسی دانشگاه علامه طباطبایی است. موضوع پایان نامه او «مطالعه تطبیقی ویژگی های ساختاری شعر در منتخب اشعار جان دان و حافظ » است. او موسس و سردبیر نشریه ادبی Poetry Sublime (وابسته به خانه نشریات دانشگاه علامه طباطبایی) است. از جمله فعالیت های وحیدزاده می توان به برگزاری نشست ها و کارگاه های علمی و ادبی از جمله سلسله جلسات نقد و بررسی اشعار ملل در خانه اندیشمندان علوم انسانی و برگزاری تئاتر به زبان انگلیسی پرداخت. او هم اکنون چند جلد کتاب از جمله ترجمه مقالات جرج ارول، منتخب اشعار ویلیام کارلوس ویلیامز و مجموعه داستان های رالف الیسون (نویسنده آمریکایی) را در دست چاپ دارد. وحیدزاده همچنین به طور جدی در حوزه ادبیات تطبیقی با تمرکز بر اشعار شاعران کلاسیک فارسی فعالیت داشته و مقالاتی در این زمینه به رشته تحریر درآورده است.
غزاله ساجد
غزاله ساجد، متولد تهران، 1360. دانش آموخته مقطع دکتري در رشته زبان و ادبيات فارسي از دانشگاه آزاد با رساله دکتري «تشبيه به شيوه بروک رز در غزليات بيدل دهلوي». وي پژوهشگر و مدرس ادبيات بوده و سابقه تدريس در حوزه هاي شاهنامه خواني، هفت پيکر خواني، شرح مثنوي مولانا، انرژیها و الگوهای شخصیتی زنان و مردان، سفر قهرمانی و همچنين تدريس در دانشگاه و مدارس را در کارنامه خود دارد. از او مقالاتي در حوزه تخصصي ادبيات در نشريات علمي-پژوهشي منتشر شده است.
علیرضا رحیمی موحد متولد 1358، داستان نویس، منتقد ادبی و دانشآموخته فلسفهی غرب
وی طی سالهای 92 تا 95 در انجمن علمی نقد ادبی به فراگیری نقد ادبی مشغول بوده و دبیری سرویس نقد نشریه اینترنتی کافه داستان و سایت 51 را نیز بر عهده داشته است. از او تاکنون دو رمان «روز کاغذی فردوسی» و «خنده های شرجی جزیره» و همچنین بیش از پنجاه مقاله و نقد در مجلات تخصصی ادبیات منتشر شده است.